Sprøjtestøbning

Vink Moulding fremstiller sprøjtestøbte emner til mange forskellige brancher og tilbyder totalløsninger med bøsninger og beslag.

Sprøjtestøbning af plast emner

Vink Moulding råder over 13 sprøjtestøbemaskiner med en kapacitet på op til 420 tons og kan sprøjtestøbe plastemner med volumen op til 2500 cm3. Vi  fremstiller sprøjtestøbte emner til mange forskellige brancher og har stor erfaring, når man skal udvikle nye emner af plast. Typisk indgår de plastemner, vi producerer, som elementer i et mere komplekst produkt. 

Alle vores støbemaskiner er udstyret med robotter, hvoraf flere er 6-aksede. Robotterne sikrer en høj automatiseringsgrad i produktion ved at løse bearbejdningsopgaver eller isætte f.eks. bøsninger og beslag, så plastemnet er klar til brug efter støbning. Dette giver stabilitet i planlægningen, hvilket afføder optimerede løsninger til konkurrencedygtige priser. Endelig tilbyder vi at optimere pakningen for at sikre emnerne bedst muligt under transport og samtidig minimere transportudgifterne.

Både stort og småt

Vink Moulding har stor erfaring i fremstilling af små, mellemstore og store plastemner til brug i elektronik-, fødevare- og energiindustrierne samt OEM og belysning. 

Forme, værktøjer og erfaring i at fremstille plastemner i højeste kvalitet

Kvaliteten af formværktøjer er en afgørende forudsætning for en stabil og tilfredsstillende produktion af plastemner. I vores projektstyring indgår også indkøb og koordinering af formfremstillingen. Vi arbejder gerne ud fra kundens egne konstruktionstegninger men tilbyder også rådgivning og 3D tegning af værktøjer. Vi har egen værktøjsmagerafdeling, hvor vi fremstiller mindre forme og værktøjer. Vi kan på kort tid lave ændringer, vedligehold og reparation af værktøjer, hvilket giver tryghed for vores kunder og sikrer en stabil produktionsproces. Hvis vi ikke selv fremstiller formen, samarbejder vi med leverandører af formværktøj både i Danmark, resten af EU og Kina, som leverer kvalitetsværktøjer i stål og aluminium.

 

Som ordreproducerende virksomhed arbejder vi udelukkende med kundeejede værktøjer, der opbevares på vores brandsikrede formlager.

Vil du vide mere om Sprøjtestøbning?